Cursussen

nen d U kunt bij Compu-Link diverse computer cursussen en workshops volgen voor particulieren en bedrijven. Tevens is het mogelijk om privélessen en opfriscursussen te volgen.

Voordelen van computercursussen en workshops bij Compu-Link:

  • U kunt uw eigen laptop meenemen om op te werken.
  • De cursussen en workshops zijn zeer geschikt voor senioren en mensen die nog maar weinig of geen ervaring met een computer hebben.
  • Het is ook mogelijk om computerbegeleiding (privéles) aan huis te krijgen.
  • De cursist ontvangt aan het begin de van de cursus of workshop een cursusboek of handleiding over de workshop.
  • Om elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven, wordt er gewerkt met groepjes van niet meer dan drie cursisten in een rustig tempo.
  • Een cursus of workshop is indien u dit wenst, uit te breiden met één of meer lessen van telkens 2 uur. Wij onderscheiden ons door onze hoge mate van flexibiliteit

De computercursussen en workshops kunnen in de ochtend-, middag- of avonduren gevolgd worden op Elzenberg 1 in Roosendaal. De tijden van de cursussen zijn als volgt:

ochtend: van 09.30 uur tot 11.30 uur
middag: van 13.30 uur tot 15.30 uur
avond: van 19.00 uur tot 21.00 uur

De computercursussen en workshops kunnen in overleg ook op andere tijdstippen, aan huis of op locatie plaatsvinden.

Tijdens de computercursus of workshop ontvangt de cursist een handleiding met daarin alle stof die behandeld wordt. De computercursussen en workshops worden klassikaal gegeven en samen met de cursusleid(st)er wordt de handleiding stap voor stap doorgenomen in uw eigen tempo.

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een certificaat.

U krijgt begeleiding van een ervaren cursusleid(st)er.