Expertwerk

Microsoft Office: sjablonen, mailingen, presentaties en databases

Hoewel wij u graag van alles op computergebied willen leren, zijn er altijd lastige klussen die u misschien liever wilt uitbesteden. Dit expertwerk kan u veel tijdwinst en plezier opleveren bij uw dagelijkse werk. Hieronder een aantal voorbeelden.

Word:

– Het maken van sjablonen en invulformulieren.

– Assistentie bij grote mailingen, denk aan het samenvoegen van diverse bestanden t.b.v. de mailing.

– Lay-out verzorging, zoals het maken van folders, uitnodigingen enzovoort.

– U krijgt de bestanden als Worddocumenten of in PDF-formaat, zodat ze meteen printklaar zijn.

Excel:

Het ontwerpen van sjablonen voor bijvoorbeeld facturen en offertes, zodat u deze voortaan snel gemaakt hebt met een perfecte lay-out en de juiste formules.

PowerPoint:

Het maken van professionele presentaties in uw huisstijl, al dan niet voorzien van visuele en/of geluidseffecten.

Access:

Het opzetten van een nieuwe database, voorzien van gebruiksvriendelijke formulieren, rapporten en query’s.

 

Foto bewerkingen

Heeft u een foto die u dierbaar is, maar waar ongerechtigheden op zitten? Wilt u foto’s combineren, voorwerpen of mensen verwijderen of toevoegen? Wij bewerken de foto professioneel.

Bedenk dat ook oude foto’s uit de doos digitaal en opgeknapt kunnen worden door ons! U heeft dan digitale foto’s in jpg-formaat, net zoals de foto’s van uw digitale camera.

 

Uw computer opschonen

Na verloop van tijd wordt uw computer langzamer, er staan diverse programma’s en bestanden op die niet meer nodig zijn, kortom het wordt tijd om uw computer op te schonen. Dit kan echt regelmatig nodig zijn, dit ligt aan uw computer en hoe vaak u hem gebruikt.

Vindt u dit een lastig karweitje en weet u niet precies wat er opgeschoond kan worden, dan doen wij dit graag voor u

Dit kan meestal gewoon bij u aan huis, mocht het nodig zijn dan nemen wij hem mee en leveren hem weer opgeschoond terug af.

U kun indien gewenst ook gelijk vragen om een back-up van uw gegevens.

 

Back-up maken

Het is uiteraard ook belangrijk een back-up te hebben van alle voor u belangrijke gegevens. Het zou toch vervelend zijn bij een storing, crash of beschadiging van de computer of (externe) harde schijf.

Denk hierbij aan een back-up van uw vakantiefoto’s, belasting gegevens, contactpersonen, voor u belangrijke documenten, administratie, muziek, e.d.

 

Nieuwsbrieven

Natuurlijk wilt u uw klanten graag een duidelijke en zeer overzichtelijke nieuwsbrief sturen, wij kunnen wij u daarbij zeker helpen.

U kunt hiervoor gebruik maken van diverse speciale programma’s, zoals Word, maar u kunt ook met behulp van eenvoudige “nieuwsbriefprogramma’s”, zeer professionele nieuwsbrieven maken. Zoals YMLP en Mailchimp. Wij helpen u hierbij  graag.

 

SEO en vindbaarheid website

  • Aanmelding website bij Google
  • Google analytics koppeling
  • Aanmelding Google MijnBedrijf
  • Vriendelijke URL’s
  • Zoekwoorden aanpassen

En dit alles betekent: vaker gevonden worden, meer bezoekers, beter resultaat.